Om oss

Om oss

Taksäkerhet Väst

Vi är erfarna takläggare och erbjuder montage med bitumenprodukter som är anpassade för det nordiska klimatet. Vi arbetar med termisk isolering, takvegetation, papptak, tätskikt på gårdsbjälklag och taksäkerhet. I folkmun är vi pappläggare.

Hållbara metoder inom papptak

Vi har yrkesstoltheten kvar när det kommer till det estetiska och tillhandahåller kreativa lösningar för kunden som följer dagens riktlinjer. Vi är utbildade och certifierade genom våra leverantörer, vi jobbar bara med produkter som är CE-/P-märkta och godkända av SITAC och SP.

Vi arbetar med tätskikt från Trebolit som är en av endast två tätskiktsleverantörer i Sverige som är godkända av Byggvarubedömningen.

Erfarna takläggare

Taksäkerhet Väst är en nystartad avdelning i Västra Götaland med angränsande län av det etablerade Taksäkerhet Syd i Skåne.

Vi är en trygg partner med lång erfarenhet när du ska lägga nytt tak eller renovera det gamla!

Årets Miljöentreprenör

2019 tilldelades Taksäkerhet Syd Årets Miljöentreprenör av vår leverantör Trebolit för vårat arbete med byta ut traditionella takkonstruktioner till mer miljöanpassade.

Under 2019 hade vi Arbetsmiljöutvecklarna i Malmö med oss. Både för vår egna och våra beställares säkerhet på byggena.

 

Generösa garantier

Vårt arbete omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom ett samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden. Detta innebär att vår takentreprenad erbjuder dig som kund ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak.